Hurtig og professionel oplukning

Låsesmeden Nordsjælland udfører oplukninger hurtigt og professionelt. Her kan både private og virksomheder med akutte og almindelige opgaver få hjælp. Har du behov for akut assistance i Nordsjælland rykkes der ud til dig inden for 30 minutter. Se området der køres i her laasop.dk/her-koerer-vi.

Oplukning der skader minimalt

En oplukning kan udføres på forskellige måder og er afhængig af den type lås / låsecylinder der sidder i døren. Der rådes over flere forskellige specialværktøjer til låse og valget falder altid på den mest skånsomme løsning.

I de fleste situationer forsøges der med en låsepistol eller en slynge gennem brevsprækken. Denne oplukningsform er nænsom og skader hverken lås eller cylinder på nogen måde, således at den eksisterende nøgle der passer til låsen stadig kan anvendes. Det er dog ikke alle låse/døre, hvor denne metode kan anvendes.

Hvis låsen skal bores op vil det altid blive gjort så skånsomt som muligt. Når der bagefter er blevet skiftet det som blev boret op vil det ikke være muligt at se at der er blevet foretaget en oplukning.

Gyldigt ID skal fremvises

I forbindelse med oplukning SKAL du både fremvise gyldigt ID med billede og dit sygesikringskort der knytter dig til den adresse du ønsker lukket op til.

Ligger dit ID med billede og sygesikringskort inde på adressen foretages der en konkret vurdering af situationen inden der evt. bliver lavet en oplukning. Der søges på dit navn og adresse via offentligt tilgængelige kanaler og taler med en nabo eller lignende for at få verificeret dine oplysninger. Hvis der efter en oplukning opstår tvivl om kundens identitet og tilhørsforhold til adressen vil politiet altid blive kontaktet.

Samarbejde med myndighederne

Låsesmeden Nordsjælland samarbejder med relevante myndigheder – herunder politiet – når din identitet skal bekræftes og det skal sikres at du er den du udgiver dig for. På den måde sikres at du gerne må lukkes ind hvor du ønsker det.

Oplukninger betales altid på stedet – enten kontant eller med Dankort/kreditkort.

  Navn

  Adresse

  Postnummer & By

  E-mail

  Telefonnummer

  Emne

  Besked

  Låsesmeden Nordsjælland foretager oplukninger

  Billig oplukning
  Hurtig oplukning

  Ofte stillede spørgsmål

  Når du mister dine nøgler eller bliver låst ude af dit hus, er den første person, du normalt ringer til, en låsesmed. Låsesmeden Nordsjælland rykker hurtigt ud ved akut brug for en låsesmed, og du kan se de typisk stillede spørgsmål i forbindelse med oplukning nedenfor.

  Kan man bore en lås op?

  Ja, det kan man godt. Vi vil dog i langt de fleste tilfælde foretrække brugen af f.eks. låsepistol eller slynge ved en oplukning, da dette vil være den mest skånsomme løsning. I visse tilfælde tillader enten lås-eller dør dog ikke brugen af disse værktøjer, og her gør vi brug af et bor for at kunne åbne døren. Efter udskiftning af låsen vil det dog ikke kunne ses, at der er blevet boret i døren.

  Hvad er prisen på en oplukning af dør?

  Så fremt det ikke er nødvendigt at bore, koster en almindelig oplukning 800,- i hverdage mellem 8-16 i hverdagene. Der vil dog opstå tillæg hvis oplukningen foregår udenfor dette tidsrum, eller hvis der er behov for ekstra materiale efter oplukning, for eksempel i forbindelse med montering af ny lås. Du kan få et overblik over priser for oplukning her.