Låsesmed Holte

Holte består overvejende af skønne villakvarterer og ligger kun 20 km fra København Centrum. Hvis du netop har købt en skøn bolig, været udsat for indbrud eller smækket dig ude, kan du trygt kontakte din låsesmed i Holte. Vi tilbyder alt fra adgangskontrol til oplukning, og du kan altid regne med en kompetent rådgivning.

Vi har låse til ethvert behov

Låsesmeden Nordsjælland forhandler et bredt udvalg af låse. Uanset situationen kan låsesmeden i Holte give professionel vejledning til at finde den ideelle løsning. Se et udpluk af vores mest almindelige låsetyper fra Ruko nedenfor:

Låsecylinder

En låsecylinder er den del af låsen, nøglen skal passe i for at kunne åbne hele mekanismen. Hvis du er indehaver af en låsecylinder af gammel dato, kan det være værd at overveje en udskiftning, da de ældre låsecylindere er blevet meget lette for indbrudstyvene at bryde op. Din Holte låsesmed kan hjælpe med at vurdere, om din nuværende låsecylinder trænger til en udskiftning.

Kasselås

En kasselås kan bruges som en yderligere foranstaltning på din dør, og fungerer som en ydre placeret ekstralås. Kasselåsen er også kendt som en smæklås, dog er det ikke alle kasselåse i dag, der er indbygget med smækfunktion. En kasselås med smæk kan øge sikkerheden da din dør altid er låst, dog kan du også risikere at stå i en situation, hvor du har låst dig selv ude. Det kan derfor være værd at overveje, hvorvidt du foretrækker en lås der smækker eller ej, inden du beslutter dig for, at anskaffe dig en kasselås.

Paskvilgreb

Paskvilgreb bruges for eksempel til vinduer og terrassedøre. Vi tilbyder paskvilgreb med henholdsvis kode-eller nøgle for ekstra beskyttelse af dit hjem. Et paskvilgreb kan både monteres inde-og udefra så det passer til din foretrukne ind-eller udgangsvaner.

Du kan se den fulde oversigt af vores udvalg her. Hvis du ikke kan finde lige præcis den lås, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har som regel mulighed for at bestille en specifik model hjem, eller rådgive om et godt alternativ blandt vores udvalg. Du er altid velkommen til at spørge din låsesmed i Holte til råds om den bedste lås til din situation.

Pålidelig låsesmed i Holte

Har du smækket dig ude?

Vi tilbyder hurtig oplukning hos private og virksomheder. Vi råder over et væld af specialværktøjer til låse. I de fleste kan Holte låsesmeden vi oplukke nænsomt med låsepistol eller slynge, uden at gøre skade på hverken lås eller cylinder. I de få tilfælde hvor denne metode ikke kan anvendes, vil låsen blive oplukket med bor. Det vil dog ikke kunne ses efter udskiftning, at der er foretaget en oplukning. Hvis du har smækket dig ude, vil du blive bedt om at fremvise gyldigt billede ID samt sygesikring inden oplukning, for at verificere, at du er knyttet til den pågældende adresse i Holte.

Hvad koster en låsesmed i Holte?

Vi mener, at din låsesmed skal kunne levere en professionel låseservice, uden at det behøver at koste en formue. Hvis du har brug for en billig låsesmed i Holte, så tøv derfor ikke med at kontakte os. Du får altid fast pris på din låsesmed i Holte, uanset om det er dag, aften eller weekend. Se vores priser på låsesmed for et overblik over, hvad blandt andet omkodning og oplukning koster. Vores priser er altid opgivet inkl. Moms og du kan derfor altid regne med, at der ikke dukker uforudsete udgifter op.

Kan jeg få en akut låsesmed i Holte?

Hvis du er smækket ude eller står over for et akut problem med dine låse, kan en servicevogn være på din adresse i Holte inden for 30 minutter. Vores servicevogne er fuldt udstyrede og klædt på til enhver presserende opgave.

Kontakt døgnvagten på tlf. 40 333 444 for en akut låsesmed.

Låsesmed holte

Vi kører først, når dit hjem er helt sikret

Hvis du er låst ude, så husk på at en oplukning ofte kun tager få minutter. Det samme gælder en omkodning af en enkelt lås. Skal du have omkodet flere låse, så tager det dog lidt længere tid. Låsesmeden i Holte kører først igen, når dit hjem er helt sikret. Du kan høre om muligheder for at omkode en eller flere af dine låse til én og samme lås. Vi kan reparere eller udskifte lås uanset hvilke låse du har monteret i dag. Vi sætter altid kvalitet i højsædet og går altid ind for at sikkerheden er i top.

Låsesmeden Nordsjælland

Vores låsesmede er autoriserede og står altid klar til at hjælpe dig. Vi er altid lige i nærheden og står klar til at løse dine låseproblemer året rundt. Vi udfører alle former for låseservice og tilpasser os efter netop dine behov. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med alt lige fra omkodning og udskiftning af låse til oplukning af døre og mange andre områder indenfor sikringsløsninger.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på låseservice, er du altid velkommen til at ringe på 40 333 444. På hverdage mellem 16:00-08:00 samt weekender og helligdage kan du indtale en besked på telefonsvareren – så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt. Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular eller sende en mail på martin@laasop.dk.

Vi har mange års erfaring med at arbejde på ejendomme og villaer låse i Holte, Virum, Helsinge og mange andre. Du kan derfor være helt tryg ved at kontakte os til din næste låseopgave.

Din lokale låsesmed i Holte

Låsesmed holte

Kontakt os