Låsesmed Helsinge

Din lokale låsemed i Helsinge. Vi er en autoriseret og professionel låseservice, der kører i hele Nordsjælland. Kontakt os – og vi kan være hos dig inden for 30 minutter. Vi tilbyder døgnvagt på låseservice i Helsinge og omegn. Har du låst dig selv ude midt om natten, så fortvivl ej. Vi er lige i nærheden, når du har akut brug for hjælp.

Din lokale låsesmed i Helsinge udfører alle former for låseservice, lige fra at låse døre op, udskifte låse og til at opsætte komplette, specialfremstillede sikringsløsninger. Vi er også klar på at hjælpe dig med at komme ind i din bil, hvis du er kommet til at smække dine bilnøgler inde. Vi har nemlig også en specialisering som autolåsesmed.

Priser på låsesmed i Helsinge

Tag fat i os, hvis du har brug for en billig låsesmed i Helsinge. Vi kan servicere dig med professionel låseservice i Nordsjælland, uden at du skal betale en formue. Du får altid en fast pris på vores arbejde, som du kan finde her på vores hjemmeside. Prisen er specificeret ud fra om det er dag, aften, nat eller weekend. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms. Vi har mange års erfaring med at servicere villaer, lejligheder og virksomheder i Helsinge.

Kontakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 40 333 444 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Undgå indbrud med regelmæssig låseservice

Helsinge har været ramt af en indbrudsbølge af flere omgange de seneste år, ligesom resten af Nordsjælland. Men dette tal er heldigvis faldende i øjeblikket, hvilket blandt andet skyldes at flere er opmærksomme på at vedligeholde sine låse. Hos Låsesmeden Nordsjælland kan vi hjælpe dig med at forebygge indbrud ved at udskifte dine låse til professionelle sikringsløsninger.

Vi hjælper med at sikre dit hjem

Har du været uheldig at låse dig ude? Vi hjælper dig med at komme ind – en oplukning tager ofte kun få minutter. Det samme gælder, hvis du skal have omkodet din lås. Hvis du skal have omkodet flere låse, tager det naturligvis en smule længere tid. Vi kører først, når dine låse i hjemmet er sikret. Hos os er det kvalitet og sikkerhed fremfor alt.

Du kan altid kontakte os for at høre om muligheden for omkodning af dine låse. Det betyder ikke noget, hvilke låse du har monteret i dag. Vi kan reparere eller udskifte alle låse til den bedste sikkerhedsklasse.

Låsesmeden Nordsjælland

Vores låsesmede er autoriserede og står altid klar til at hjælpe dig. Vi er altid lige i nærheden og står klar til at løse dine låseproblemer året rundt. Vi udfører alle former for låseservice og tilpasser os efter netop dine behov. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med alt lige fra omkodning og udskiftning af låse til oplukning af døre og mange andre områder indenfor sikringsløsninger.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på låseservice, er du altid velkommen til at ringe på 40 333 444. På hverdage mellem 16:00-08:00 samt weekender og helligdage kan du indtale en besked på telefonsvareren – så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt. Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular eller sende en mail på martin@laasop.dk.

Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Helsinge, Holte, Allerød og mange andre. Du kan derfor være helt tryg ved at kontakte os til din næste låseopgave.

Kontakt os