Låsesmeden Nordsjælland – troværdig låsesmed i Rungsted

Rungsted bydel er en del af Hørsholm kommune. Hørsholm kommune har den næst største andel af landets rigeste. Går man ned på sogne niveau, så er det dog Rungsted, som har landets største andel af rigeste. Det betyder også, at Rungsted er et af de steder, som hyppigt får besøg af indbrudstyve.

Er uheldet ude hos dig, så kan vi typisk være fremme indenfor 20 minutter, når du har akut brug for hjælp. Vi har døgnvagt på låseservice i Rungsted, så vi er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig uanset hvad tid på døgnet det er. Vi er din lokale låsesmed i Rungsted og har du smækket bilnøglen ind, så kommer vi også gerne og hjælper med det.

Vi tilbyder alle former for låseservice lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Vi laver også specialfremstillede sikringsløsninger, som passer lige præcis til dig og dine behov.

Priser på låsesmed i Rungsted

Hvis du har brug for en billig låsesmed i Rungsted, så tøv ikke med at kontakte os. Vores nøgleord er kvalitet, sikkerhed og service.

Du får altid en fast pris på vores arbejde i Rungsted uanset om det er dag, aften eller i weekenden. Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme i Rungsted og vi står klar til at hjælpe dig.

Kontakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Vedligehold din lås og undgå indbrud

Rungsted og Nordsjælland generelt har i lang tid været plaget af indbrud. I lang tid lå Nordsjælland i toppen af antal indbrud i private hjem. Du kan dog sikre dit hjem med de korrekte låse. Få et tjek af dine gamle låse, så du er sikker på, at dit hjem er sikret bedst muligt. Har du den gamle Ruko-nøgle? Så bør du i al fald få denne udskiftet, da den langt fra lever op til sikkerhedskravene i dag.

Låsesmed du altid kan stole på

En oplukning og omkodning af en lås tager ofte kun få minutter. Så hvis du er låst ude, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kører altid først, når dit hjem er helt sikret. Du kan ringe til os for at høre om mulighederne for at omkode en eller flere låse til én og samme lås, så du slipper for at have mange nøgler i dit nøglebundt. Uanset hvilke låse, som du har monteret i dag, så kan vi reparere eller udskifte den.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se på hjemmesiden. Du kan også ringe til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skrive på martin@laasop.dk

Din lokale låsesmed i Rungsted

Låsesmed rungsted

Ring mig op