Låsesmed Kokkedal – Låsesmeden Nordsjælland

Kokkedal er klimabyen tæt på København og vi er din lokale låsesmed her. Vi er autoriseret låsesmed og hjælper kunder i hele Nordsjælland. Hvis der skulle opstå et problem, så er vi altid lige i nærheden af dig. Vi kan typisk være fremme hos dig indenfor 20 minutter og vi har døgnvagt i Kokkedal, så det er uanset hvad tid på dagen det er. Vi hjælper også gerne, hvis du har smækket dine nøgler inde i din bil.

Vi udfører alle former for låseservice – lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Derudover opsætter vi komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, som er tilpasset dine behov. Vi håndterer altså alle former for låseservice.

Priser på låsesmed i Kokkedal

Vi leverer låseservice i Kokkedal til en acceptabel pris. Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os i dag, hvis du gerne vil have en låsesmed, hvor kvaliteten er i top samtidig med at prisen er i bund.

Vi giver dig altid en fast pris på vores låsesmedsarbejde i Kokkedal. Det gælder både dag, aften og weekend. Der kommer altså ikke nogen uforudsete udgifter hos os. Vores priser er altid opgivet inkl. moms.

Kontakt os nu på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Regelmæssigt låseservice er med til at holde tyven ude

I lang tid har Kokkedal og resten af Nordsjælland haft en kedelig statistik, som viser at det er her, der bliver begået fleste indbrud. Du kan sikre dit hjem med sikker og professionel låseservice. Kontakt os for at forebygge mod indbrud

Vi hjælper med at sikre dit hjem – låseservice du altid kan regne med

Hvis du har låst dig ude, så hjælper vi dig med at komme ind igen. Vi kan både hjælpe dig med oplukning samt omkodning af din lås. Det tager kun et par minutter. Skal du have omkodet flere låse, så tager det selvfølgelig lidt længere tid. Uanset hvilke låse du har monteret i dag, så kan vi både udskifte og reparere dem. Du kan være sikker på, at vi ikke kører før, at dit hjem er helt sikret. Hos os er kvalitet i højsædet og derfor arbejder vi kun med kvalitetsprodukter i bedste sikkerhedsklasse.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden. Ring gerne til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skriv til martin@laasop.dk

Din lokale låsesmed i Kokkedal

Låsesmed kokkedal

Ring mig op