Låsesmed Hørsholm

Brug en lokal låsesmed i Hørsholm – brug os! Vi er din lokale låsesmed og vores låsesmede er autoriserede og faglærte, med andre ord altid klar til at hjælpe dig. Vi har døgnvagt på låseservice i Hørsholm, er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig hele året rundt. Vi vil typisk være fremme hos dig indenfor 20 minutter, og altid hvis du har akut brug for hjælp. Vi hjælper dig også, hvis du står og har smækket bilnøglen inde, da vi er en specialiseret autolåsesmed.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi udfører alle former for låseservice. Alt lige fra oplukning af døre, omkodning af låse, udskiftning af låse og mange andre ting inden for sikringsløsninger. Vi tilpasser os lige præcis dine behov.

Priser på låsesmed i Hørsholm

Tag fat i os, hvis du har brug for en billig låsesmed i Hørsholm. Vi tror på, at det nemt kan lade sig gøre at levere en professionel låseservice i Nordsjælland, uden at det behøver koster en formue.

Du får altid fast pris på låsesmedarbejde i Hørsholm, i dagtimerne, aften og i weekenden. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms. Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Hørsholm, og vores lokale låsesmed er altid lige i nærheden, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 40 333 444 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Husk at vedligeholde låsen for at undgå indbrud

Nordsjælland har i lang tid haft en kedelig Danmarksrekord i indbrud i private ejendomme. Her er Hørsholm ingen undtagelse, da flere huse har været plaget af indbrud. Tal fra Danmarks Statistik viser heldigvis, at antallet af indbrud falder for både for private og erhverv. Her har sikker og professionel låseservice en stor betydning.

Vi kører først når dit hjem er sikret! – Låseservice du altid kan stole på

Er du låst ude? Husk på at en oplukning tager ofte kun få minutter og omkodning af en lås det samme – skal du have omkodet flere låse, tager det lidt længere tid.  Vi kører altid først når dit hjem er sikret! Ring til os og få en snak om mulighederne om at omkode en eller alle dine låse til én og samme lås. Ligemeget hvilken låse, du har monteret i dag, har vi mulighed for at reparere eller udskifte den. Vi går ind for at sikkerheden er i top, og fører derfor kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse

Låsesmeden Nordsjælland

Vores låsesmede er autoriserede og står altid klar til at hjælpe dig. Vi er altid lige i nærheden og står klar til at løse dine låseproblemer året rundt. Vi udfører alle former for låseservice og tilpasser os efter netop dine behov. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med alt lige fra omkodning og udskiftning af låse til oplukning af døre og mange andre områder indenfor sikringsløsninger.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på låseservice, er du altid velkommen til at ringe på 40 333 444. På hverdage mellem 16:00-08:00 samt weekender og helligdage kan du indtale en besked på telefonsvareren – så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt. Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular eller sende en mail på martin@laasop.dk.

Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Hørsholm, Hillerød, Helsingør og mange andre. Du kan derfor være helt tryg ved at kontakte os til din næste låseopgave.

Din lokale låsesmed i Hørsholm

Låsesmed hørsholm

Kontakt os

3.7/5 (3 Reviews)