Låsesmed Hørsholm – God og troværdig, Låsesmeden Nordsjælland

Brug en lokal låsesmed i Hørsholm – brug os! Vi er din lokale låsesmed og vores låsesmede er autoriserede og faglærte, med andre ord altid klar til at hjælpe dig. Vi har døgnvagt på låseservice i Hørsholm, er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig hele året rundt. Vi vil typisk være fremme hos dig indenfor 20 minutter, og altid hvis du har akut brug for hjælp. Vi hjælper dig også, hvis du står og har smækket bilnøglen inde, da vi er en specialiseret autolåsesmed.

Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi udfører alle former for låseservice. Alt lige fra oplukning af døre, omkodning af låse, udskiftning af låse og mange andre ting inden for sikringsløsninger. Vi tilpasser os lige præcis dine behov.

Priser på låsesmed i Hørsholm

Tag fat i os, hvis du har brug for en billig låsesmed i Hørsholm. Vi tror på, at det nemt kan lade sig gøre at levere en professionel låseservice i Nordsjælland, uden at det behøver koster en formue.

Du får altid fast pris på låsesmedarbejde i Hørsholm, i dagtimerne, aften og i weekenden. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms. Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Hørsholm, og vores lokale låsesmed er altid lige i nærheden, hvis du har brug for hjælp.

Kontrakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Husk at vedligeholde låsen for at undgå indbrud

Nordsjælland har i lang tid haft en kedelig Danmarksrekord i indbrud i private ejendomme. Her er Hørsholm ingen undtagelse, da flere huse har været plaget af indbrud. Tal fra Danmarks Statistik viser heldigvis, at antallet af indbrud falder for både for private og erhverv. Her har sikker og professionel låseservice en stor betydning.

Vi kører først når dit hjem er sikret! – Låseservice du altid kan stole på

Er du låst ude? Husk på at en oplukning tager ofte kun få minutter og omkodning af en lås det samme – skal du have omkodet flere låse, tager det lidt længere tid.  Vi kører altid først når dit hjem er sikret! Ring til os og få en snak om mulighederne om at omkode en eller alle dine låse til én og samme lås. Ligemeget hvilken låse, du har monteret i dag, har vi mulighed for at reparere eller udskifte den. Vi går ind for at sikkerheden er i top, og fører derfor kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden, men du kan også ringe til os for en uforpligtende snak på 8282 0505  eller skrive til martin@laasop.dk

Din lokale låsesmed i Hørsholm

Låsesmed hørsholm

Ring mig op

3/5 (2 Reviews)