Låsesmed Allerød

Vi er din lokale låsesmed i Allerød. Vi kører i hele Allerød kommune, så uanset om du bor i Lillerød, Lynge, Blovstrød eller Nymølle, så hjælper vi dig gerne.

Vi tilbyder alle former for låseservice lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Vi laver også specialfremstillede sikringsløsninger, som passer lige præcis til dig og dine behov.

Hvad koster en låsesmed i Allerød?

Vores nøgleord er sikkerhed, kvalitet og service. Vi bestæber os på at levere låseservice i Allerød der overstiger dine forventninger uden at sprænge pengepungen. Har du brug for en billig låsesmed i Allerød med kvaliteten i top, så kontakt os i dag.

Du får altid en fast pris på vores låseservice i Allerød uanset om det er dag, aften eller i weekenden. Vi har mange års erfaring og står altid klar til at hjælpe dig. Se vores fulde prisliste her.

låsesmed i Allerød

Vedligehold din lås og undgå indbrud

Allerød og Nordsjælland generelt har i lang tid været plaget af indbrud og lå  tilmed i toppen af antal indbrud i private hjem. Det er aldrig sjovt at komme hjem til en opbrudt dør-eller vindue efter et indbrud. Skab tryghed i hjemmet ved at vedligeholde dine låse og sikre dig, at de er af højeste standard.

Få et tjek af dine gamle låse, så du er sikker på, at dit hjem er sikret bedst muligt. Hvis du har den gamle Ruko nøgle, så bør du få denne udskiftet, da den langt fra lever op til sikkerhedskravene i dag. Forhør dig hos din låsesmed i Allerød, vi vil med glæde hjælpe med at sikre dit hjem så du kan tage på arbejde, ferie eller andet med ro i sindet.

Låsesmeden i Allerød kan hjælpe hvis du er låst ude

Det kan være både frustrerende og ubelejligt at opleve at blive låst ude af for eksempel sit hjem eller sin bil – særligt hvis man har travlt og hurtigt skal videre i dagens tekst. Derfor tilbyder låsesmeden i Allerød hurtig og pålidelig oplukning for at få dig indenfor igen, så du kan fortsætte din dag som planlagt uden yderligere låseproblemer.

Vi har en bred vifte af specialværktøj, der gør det muligt for os at åbne de fleste låse uden at beskadige hverken lås eller cylinder. I de få tilfælde, hvor denne metode ikke kan anvendes, vil vi bryde låsen op med et bor, som dog ikke vil være synligt efter udskiftning. Din hoved-eller bildør er derfor i sikre hænder hos din låsesmed i Allerød.

Vær opmærksom på, at vi altid kræver at se et gyldigt billed ID samt sygesikring inden vi oplukker låse. På den måde er både din og vores sikkerhed i top.

Hvor hurtigt kan jeg få låseservice i Allerød?

Vi er stolte af at kunne give vores kunder en hurtig og pålidelig service. Hvis du har brug for en akut låsesmed i Allerød, kan vi typisk være fremme inden for 20 minutter. Vi forstår godt, at det kan være en frustrerende oplevelse at blive låst ude af sit hjem eller sin bil. Vi er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe, da vi har døgnvagt på låseservice i Allerød. Så uanset om du har brug for en ny nøgle eller blot ønsker at få skiftet dine låse, så giv os et kald, så er vi klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 40 333 444 for akut låseservice!

låsesmed Allerød

Låsesmeden Nordsjælland

Vores låsesmede er autoriserede og står altid klar til at hjælpe dig. Vi er altid lige i nærheden og står klar til at løse dine låseproblemer året rundt. Vi udfører alle former for låseservice og tilpasser os efter netop dine behov. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med alt lige fra omkodning og udskiftning af låse til oplukning af døre og mange andre områder indenfor sikringsløsninger.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på låseservice, er du altid velkommen til at ringe på 8282 0505. På hverdage mellem 16:00-08:00 samt weekender og helligdage kan du indtale en besked på telefonsvareren – så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt. Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular eller sende en mail på martin@laasop.dk.

Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Allerød, Rungsted, Helsinge og mange andre. Du kan derfor være helt tryg ved at kontakte os til din næste låseopgave.

Din lokale låsesmed i Allerød

Låsesmed allerød

Kontakt os