Låsesmeden Nordsjælland – troværdig låsesmed i Allerød

Vi er din lokale låsesmed i Allerød. Vi kører i hele Allerød kommune, så uanset om du bor i Lillerød, Lynge, Blovstrød eller Nymølle, så hjælper vi dig gerne. Er uheldet ude hos dig, så kan vi typisk være fremme indenfor 20 minutter, når du har akut brug for hjælp. Vi er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe, da vi har døgnvagt på låseservice i Allerød.

Vi tilbyder alle former for låseservice lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Vi laver også specialfremstillede sikringsløsninger, som passer lige præcis til dig og dine behov.

Priser på låsesmed i Allerød

Vores nøgleord er sikkerhed, kvalitet og service. Har du brug for en billig låsesmed i Allerød med kvaliteten i top, så kontakt os.

Du får altid en fast pris på vores arbejde i Allerød uanset om det er dag, aften eller i weekenden. Vi har mange års erfaring og står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Vedligehold din lås og undgå indbrud

Allerød og Nordsjælland generelt har i lang tid været plaget af indbrud. I lang tid lå Nordsjælland i toppen af antal indbrud i private hjem. Du kan dog sikre dit hjem med de korrekte låse. Få et tjek af dine gamle låse, så du er sikker på, at dit hjem er sikret bedst muligt. Hvis du har den gamle Ruko nøgle, så bør du få denne udskiftet, da den langt fra lever op til sikkerhedskravene i dag.

Låsesmed du altid kan stole på

Hvis du er låst ude, så tøv ikke med at kontakte os. En oplukning og omkodning af en lås tager ofte kun få minutter. Vi kører altid først, når dit hjem er helt sikret. Du kan ringe til os for at høre om mulighederne for at omkode en eller flere låse til én og samme lås, så du slipper for at have mange nøgler i dit nøglebundt. Uanset hvilke låse, som du har monteret i dag, så kan vi reparere eller udskifte den.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se på hjemmesiden. Du kan også ringe til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skrive på martin@laasop.dk

Din lokale låsesmed i Allerød

Låsesmed allerød

Ring mig op