Låsesmed Fredensborg – Låsesmeden Nordsjælland

I Fredensborg på Nordsjælland er vi din lokale låsesmed. Vi hjælper kunder i hele Nordsjælland og er autoriseret låsesmed. Vi står klar, hvis der skulle opstå et akut problem og er altid lige i nærheden af dig. I Fredensborg og omegn har vi døgnvagt på låseservice og vil typisk være fremme hos dig indenfor 20 minutter. Udover låseservice til boliger og villaer er vi også specialiseret autolåsesmed. Vi kan derfor hjælpe dig med at komme ind i bilen igen, hvis du har problemer med bildøren eller ved en fejl har smækket bilnøglen inde.

Vi udfører alle former for låseservice. Dette er lige fra oplukning af døre, omkodning af låse, udskiftning af låse og opsætning af komplette, specialfremstillede sikringsløsninger. Alle vores løsninger er tilpasset lige præcis dine behov. Vi står for låseservice opgaver i dit lokalområde.

Priser på låseservice i Fredensborg

Ligesom i vores andre byer, mener vi at låseservice kan leveres nemt og enkelt i Fredensborg. Kontakt os her på siden eller ring til os, hvis du har brug for en billig låsesmed i Fredensborg.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, og giver dig en fast pris på låsesmedsarbejde i Fredensborg. Vi har fast pris i dagtimerne, aften og weekenden. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms, læs mere om priser her. Vi udfører flere former for låsesmede opgaver, bl.a. har vi mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Fredensborg og agerer som den lokale låsesmed i området.

Kontakt os nu på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Hold tyven ude med regelmæssigt låseservice

Sammen med resten af Nordsjælland, har Fredensborg i lang tid haft en kedelig Danmarksrekord i antallet af indbrud i privatejendomme. Vi kan hjælpe dig med at forebygge indbrud og dermed undgå at blive en del af den kedelige statistik. Dog viser de seneste tal over indbrud heldigvis, at antallet af indbrud er faldet markant for både private og erhverv. Det er bl.a. på grund af sikker professionel låseservice og at låsen altid er vedligeholdt.

En låsesmed du altid kan regne med

Har du været uheldig at låse dig ude? Vi hjælper dig med at komme ind og hvis det er nødvendigt, kan vi hjælpe med at få omkodet låsen. Hvis du skal have omkodet flere låse, tager det naturligvis en smule længere tid og vi giver et tilbud herpå. Vi kører altid først når alt virker, så du er sikker på at dit hjem er 100% sikret! Kontakt os og hør mulighederne for at omkode en eller flere af dine låse. Vi kan hjælpe dig uanset hvilken lås du har monteret i dag. Sikkerheden skal være i top og vi arbejder kun med kvalitetsprodukter i den bedste sikkerhedsklasse.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden, men ring gerne til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skriv til martin@laasop.dk

Din lokale låsesmed i Fredensborg

Låsesmed Fredensborg

Ring mig op