Låsesmed Virum – Låsesmeden Nordsjælland

Vi er din lokale låsesmed i Virum. Vi hjælper kunder i hele Nordsjælland og er din autoriseret låsesmed. Vi er altid lige i nærheden af dig, hvis der skulle opstå et problem. Vi har døgnvagt i Virum, hvilket betyder at vi typisk kan være fremme hos dig indenfor 20 minutter. Oplever du problemer med din bildør eller har du smækket dine nøgler inde, så hjælper vi da også gerne med at komme ind i bilen.

Vi udfører alle former for låseservice – lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Derudover opsætter vi komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, som er tilpasset dine behov. Vi håndterer altså alle former for låseservice.

Priser på låsesmed i Virum

Vi leverer låseservice i Virum, som ikke koster en formue. Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os i dag, hvis du har brug for en billig låsesmed i Virum, hvor kvaliteten er i top.

Vi giver dig altid en fast pris på vores låsesmedsarbejde i Virum. Det gælder både dag, aften og weekend. Der kommer altså ikke nogen uforudsete udgifter hos os. Vi har fuld gennemsigtighed på vores priser og alle priser er altid opgivet inkl. moms.

Kontakt os nu på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Regelmæssigt låseservice er med til at holde tyven ude

Virum og resten af Nordsjælland har i lang tid haft en kedelig statistik, som siger at det er det sted i landet, hvor der bliver begået flest indbrud. Sikker og professionel låseservice har dog været med til at sikre, at dette tal er faldende både for private og erhverv. Du kan kontakte os for at forebygge mod indbrud.

Vi hjælper med at sikre dit hjem – låseservice du altid kan regne med

Har du låst dig ude? Vi hjælper dig med at komme ind igen. Vi kan både hjælpe dig med oplukning samt omkodning af din lås. Det tager kun et par minutter. Skal du have omkodet flere låse, så tager det selvfølgelig lidt længere tid. Vi kører ikke før, at dit hjem er helt sikret. Vi kan reparere eller udskifte dine låse uanset hvilke låse, som du har monteret i dag. Hos os er kvalitet i højsædet og derfor arbejder vi kun med kvalitetsprodukter i bedste sikkerhedsklasse.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden. Ring gerne til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skriv til martin@laasop.dk

Din lokale låsesmed i Virum

Låsesmed virum

Ring mig op