Låsesmeden Nordsjælland udfører professionelt låseservice til private og virksomheder, og vi tilbyder en bred vifte af ydelser. Vores mål er at tilbyde dig hurtig, professionel og pålidelig låseservice, uanset omfanget af opgaven.

Har du brug for hjælp til at åbne en låst dør, udskifte en gammel lås eller opgradere sikkerheden i dit hjem, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen for et godt tilbud. Vi har det nødvendige værktøj og den ekspertise, der skal til for at yde den bedste service til dine behov.

Se hvilken låseservice vi tilbyder her:

Adgangskontrol: Adgangskontrol er særligt smart for virksomheder og organisationer, da det er nemt at styre, hvem der har adgang (og hvornår). Som låsesmed kan vi hjælpe med at installere og vedligeholde adgangskontrolsystemer. Vi tilbyder også rådgivning omkring, hvilken type adgangskontrol der vil være mest hensigtsmæssig for netop din virksomhed eller organisation i forhold til jeres unikke behov.

Låsesystemer: Låsesystemer kan være mekaniske eller elektroniske, og de kan være tilpasset til at opfylde specifikke sikkerhedskrav. Som låsesmed tilbyder vi installation, reparation og vedligeholdelse af låsesystemer til private huse, virksomheder og organisationer. Låsesmeden Nordsjælland har mange års erfaring med alle de gængse låsesystemer i den bedste kvalitet som Ruko, Abus og Dorma låse – låsecylindre – låsekasser og stanglåse.

Omkodning: Hvis du har mistet din nøgle eller er flyttet til ny bolig er det en god idé at omkode sin lås, særligt hvis låsen er i god stand og ikke trænger til en fuld udskiftning. Ved omkodning er du derved sikret, at du har overblik over alle nøglekopier til adressen.

Oplukning: Har du låst dig ude? Vi har stor erfaring med at at åbne låse med minimal skade, hvadend der er tale om din hoveddør eller døren til bilen. Hvis du har behov for en akut oplukning kan du ringe til os på 40 333 444.

Reparation: Hvis din lås er defekt, er en reparation eller udskiftning nødvendigt. En reparation kan være løsningen hvis din nøgle er knækket i låsen, hvis låsen er beskadiget ved for eksempel et indbrud eller hvis låsen har oplevet naturlig slitage med årene. Vi har det rette værktøj og ekspertise til at reparere din lås, som oftest er billigere end en udskiftning af låsen. Ifm. indbrud vil din forsikring ofte dække udgifter forbundet med denne låseservice.

Nøglebestilling: Få lavet ekstra nøgler til dit låsesystem fra Låsesmeden Nordsjælland. Alle nøgler skæres på computerstyret kodefræser, som sikrer nøgleskæringer med højeste nøjagtighed. Det er din garanti for, at nøglen passer 100 % i din lås. Bemærk, at ved kopier af systemnøgler skal du være systemadministrator for at foretage en bestilling.

Sikring af bolig: Vi ønsker at gøre det til en tryg oplevelse at komme hjem til sin bolig. Det er aldrig rart at komme hjem til en dør eller vindue, der er brudt op. Derfor tilbyder vi professionel rådgivning og udførelse i forbindelse med sikring af din bolig, så du er garanteret de bedste låsesystemer til at holde tyvene ude. Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan  sikre din bolig optimalt.

Kontakt os i dag og få et tilbud på låseservice

Låsesmeden Nordsjælland udfører professionelt låsearbejde til private og virksomheder. Vi har mange års erfaring med alle gængse låsesystemer, og vi benytter os udelukkende af låse og tilbehør i den bedste kvalitet. Vi hjælper med alle typer låseopgaver – hvis du ikke ser en låseservice ovenover, der passer til din situation, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Med en høj faglig stolthed er du nemlig garanteret den bedste låseservice der passer til netop dine behov. Du kan få et overblik over priserne for diverse låseservices på denne side.

Udfyld kontaktformularen til højre eller ring til os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

  Navn

  Adresse

  Postnummer & By

  E-mail

  Telefonnummer

  Emne

  Besked