Låsesmed Espergærde – Låsesmeden Nordsjælland

Vi er din lokale låsesmed i Espergærde. Vi er en autoriseret låsesmed og hjælper kunder i hele Nordsjælland. Vi er altid lige i nærheden af dig, så opstår der et problem, så kan vi være fremme hos dig indenfor 20 minutter. Vi har døgnvagt i Espergærde, så vi hjælper dig gerne uanset hvad tid på døgnet det er. Vi hjælper også gerne, hvis du har smækket dine nøgler inde i din bil.

Vi udfører alle former for låseservice. Det er lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Derudover opsætter vi komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, som er tilpasset dine behov.

Priser på låsesmed i Espergærde

Vi leverer billig låseservice i Espergærde. Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os i dag, hvis gerne vil have en låsesmed, hvor kvaliteten er i top samtidig med at prisen er i bund.

Vores priser er altid opgivet inkl. Moms og vi giver dig altid en fast pris på vores låsesmedsarbejde i Espergærde. Det gælder både dag, aften og weekend. Der kommer altså ikke nogen uforudsete udgifter hos os.

Kontakt os nu på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Regelmæssigt låseservice er med til at holde tyven ude

I lang tid har Espergærde og resten af Nordsjælland haft en kedelig statistik, som viser at det er her, der bliver begået flest indbrud. Heldigvis er dette tal faldende, hvilket blandt andet skyldes sikringsløsninger på låse. Du kan sikre dit hjem med sikker og professionel låseservice. Kontakt os for at forebygge dit hjem mod indbrud.

Vi hjælper med at sikre dit hjem – låseservice du altid kan regne med

Hvis du har låst dig ude, så hjælper vi dig med at komme ind igen. Vi kan både hjælpe dig med oplukning samt omkodning af din lås. Det tager blot et par minutter. Skal du have omkodet flere låse, så tager det selvfølgelig lidt længere tid. Vi kan både udskifte og reparere dine gamle låse uanset hvilke låse du har i forvejen. Du kan være sikker på, at vi ikke kører før, at dit hjem er helt sikret. Hos os er kvalitet i højsædet og derfor arbejder vi kun med kvalitetsprodukter i bedste sikkerhedsklasse.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden. Ring gerne til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skriv til martin@laasop.dk

Din lokale låsesmed i Espergærde

Låsesmed espergærde

Ring mig op