Låsesmed Espergærde

Vi er din lokale låsesmed i Espergærde. Vi er en autoriseret låsesmed og hjælper kunder i hele Nordsjælland. Vi er altid lige i nærheden af dig, så opstår der et problem, så kan vi være fremme hos dig indenfor 20 minutter. Vi har døgnvagt i Espergærde, så vi hjælper dig gerne uanset hvad tid på døgnet det er. Vi hjælper også gerne, hvis du har smækket dine nøgler inde i din bil.

Vi udfører alle former for låseservice. Det er lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Derudover opsætter vi komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, som er tilpasset dine behov.

Priser på låsesmed i Espergærde

Vi leverer billig låseservice i Espergærde. Du skal derfor ikke tøve med at tage fat i os i dag, hvis gerne vil have en låsesmed, hvor kvaliteten er i top samtidig med at prisen er i bund.

Vores priser er altid opgivet inkl. Moms og vi giver dig altid en fast pris på vores låsesmedsarbejde i Espergærde. Det gælder både dag, aften og weekend. Der kommer altså ikke nogen uforudsete udgifter hos os.

Kontakt os nu på tlf. 40 333 444 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Regelmæssigt låseservice er med til at holde tyven ude

I lang tid har Espergærde og resten af Nordsjælland haft en kedelig statistik, som viser at det er her, der bliver begået flest indbrud. Heldigvis er dette tal faldende, hvilket blandt andet skyldes sikringsløsninger på låse. Du kan sikre dit hjem med sikker og professionel låseservice. Kontakt os for at forebygge dit hjem mod indbrud.

Vi hjælper med at sikre dit hjem – låseservice du altid kan regne med

Hvis du har låst dig ude, så hjælper vi dig med at komme ind igen. Vi kan både hjælpe dig med oplukning samt omkodning af din lås. Det tager blot et par minutter. Skal du have omkodet flere låse, så tager det selvfølgelig lidt længere tid. Vi kan både udskifte og reparere dine gamle låse uanset hvilke låse du har i forvejen. Du kan være sikker på, at vi ikke kører før, at dit hjem er helt sikret. Hos os er kvalitet i højsædet og derfor arbejder vi kun med kvalitetsprodukter i bedste sikkerhedsklasse.

Låsesmeden Nordsjælland

Vores låsesmede er autoriserede og står altid klar til at hjælpe dig. Vi er altid lige i nærheden og står klar til at løse dine låseproblemer året rundt. Vi udfører alle former for låseservice og tilpasser os efter netop dine behov. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med alt lige fra omkodning og udskiftning af låse til oplukning af døre og mange andre områder indenfor sikringsløsninger.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på låseservice, er du altid velkommen til at ringe på 40 333 444. På hverdage mellem 16:00-08:00 samt weekender og helligdage kan du indtale en besked på telefonsvareren – så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt. Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular eller sende en mail på martin@laasop.dk.

Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Espergærde, Gilleleje, Vedbæk og mange andre. Du kan derfor være helt tryg ved at kontakte os til din næste låseopgave.

Din lokale låsesmed i Espergærde

Låsesmed espergærde

Kontakt os