Låsesmed Helsingør

Din lokale låsesmed i Helsingør. Vi tilbyder døgnvagt på låseservice i Helsingør er altid lige i nærheden og klar til at hjælpe dig hele året rundt. Typisk vil vi være fremme hos dig indenfor 20 minutter, og altid når du har akut brug for hjælp. Skulle du være så uheldig at have smækket bilnøglen inde, kan vi også hjælpe, da vi er en specialiseret autolåsesmed.

Vi tilbyder ikke kun udskiftning af låse, men stort set alle former for låseservice, lige fra oplukning af døre, hvis du har været så uheldig at låse dig ude til omkodning af låse, udskiftning af låse og specialfremstillede sikringsløsninger, der passer til lige præcis dit behov.

Priser på låsesmed i Helsingør

Har du brug for en billig låsesmed i Helsingør? Tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder nemt og enkelt låseservice. Vores nøgleord er service, sikkerhed og kvalitet.

Du får en fast pris på låsesmed arbejde i Helsingør, både i dagtimerne, aften og i weekenden. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms. Vi har mange års erfaring med at servicerer ejendomme og villaer i Helsingør, og vores lokale låsesmed er altid lige i nærheden når du har brug for hjælp.

Kontrakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 40 333 444 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Vedligehold låsen og undgå indbrud – låseservice virker i Helsingør

Helsingør og Nordsjælland er generelt plaget af indbrud, og lå for bare få år siden i toppen når det gjaldt indbrud i private hjem. Nordsjælland har i lang tid haft en kedelig Danmarksrekord i indbrud i privatejendomme. Men med de korrekte låse og sikkerheden i top er du godt sikret.

Vi hjælper med sikker og professionel låseservice i og omkring Helsingør. Få et tjek af dine gamle usikre låse. Fx. den runde Ruko-nøgle bør udskiftes i alle boliger, da den langt fra lever op til sikkerhedskravene.

100% sikkert hjem – Vi er en låseservice du altid kan stole på

Er du låst ude? Husk på at en oplukning tager ofte kun få minutter og omkodning af en lås det samme – skal du have omkodet flere låse, tager det lidt længere tid. Vi kører altid først når dit hjem er sikret! ring til os og få en snak om mulighederne om at omkode en eller alle dine låse til én og samme lås. Ligemeget hvilken låse, du har monteret i dag, har vi mulighed for at reparerer eller udskifte den. Vi går ind for at sikkerheden er i top, og fører derfor kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse

Låsesmeden Nordsjælland

Vores låsesmede er autoriserede og står altid klar til at hjælpe dig. Vi er altid lige i nærheden og står klar til at løse dine låseproblemer året rundt. Vi udfører alle former for låseservice og tilpasser os efter netop dine behov. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med alt lige fra omkodning og udskiftning af låse til oplukning af døre og mange andre områder indenfor sikringsløsninger.

Har du spørgsmål, brug for rådgivning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på låseservice, er du altid velkommen til at ringe på 40 333 444. På hverdage mellem 16:00-08:00 samt weekender og helligdage kan du indtale en besked på telefonsvareren – så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt. Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular eller sende en mail på martin@laasop.dk.

Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Helsingør, Hørsholm, Birkerød og mange andre. Du kan derfor være helt tryg ved at kontakte os til din næste låseopgave.

Din lokale låsesmed i Helsingør

Låsesmed Helsingør

Kontakt os

3.8/5 (5 Reviews)