Verisure Alarm Partner

Som Verisure Alarm Partner er Låsesmeden Nordsjælland godkendt til at sælge Danmarks og Europas mest populære alarmsystem til fordelagtige priser.

Med en alarm fra Verisure får du den nyeste teknologi og et brugervenligt design, som gør den nem at bruge for hele familien. Alarmen er døgnovervåget af en politigodkendt vagtcentral, og der medfølger fri vagtudrykning.

Det særligt smarte ved netop Verisures alarmer er deres vibrationssensorer, som monteres på døre og vinduer. Vibrationssensorerne er meget følsomme og registrerer hvis nogen forsøger at åbne døren eller vinduet f.eks. med et brækjern. Allerede idet sensoren registrerer bevægelser, aktiveres alarmen i hjemmet, og alarmoperatøren på Verisures vagtcentral alarmerer politiet.

Har man samtidigt monteret gode døre og vindueslåse, som tager lang tid at bryde op, er der stor sandsynlighed for at indbrudstyven slet ikke når indenfor før vagten eller politiet er fremme.

Når man overvejer at få installeret et alarmsystem, er det værd at huske, at alarmer også er omfattet af håndværkerfradraget. Med en Verisure-alarm får du 4.800 kr. i fradrag.

Derudover dækker Verisure 3.000 kr. af din selvrisiko, hvis en indbrudstyv alligevel skulle trodse alarmsystemet og bryde ind. Desuden tilbyder rigtig mange forsikringsselskaber nedsat indboforsikring hvis du har en alarm fra Verisure.

Da priserne kan variere i forhold til sikkerhedsbehov og den ønskede løsning i netop din bolig, kommer vi gerne ud og foretager et gratis sikkerhedstjek af dit hjem og giver et uforpligtende tilbud på alarmløsning.

Ring til os i dag på 82 82 05 05 for at høre mere.