Hurtig og professionel oplukning af låse

Låsesmeden Nordsjælland udfører oplukninger af låse hurtigt og professionelt. Vi hjælper både private og virksomheder med akutte og aftalte opgaver. Har du behov for akut assistance i nordsjællandsområdet, rykker vi ud til dig inden for 30 minutter. Se her hvor vi kører laasop.dk/her-koerer-vi.

Oplukning der passer til din dør

En oplukning kan udføres på forskellige måder og er afhængig af den type lås / låsecylinder der sidder i døren. Vi råder over flere forskellige specialværktøjer til låse og sørger for at anvende dem så oplukningen bliver så nænsom som mulig.

I de fleste situationer forsøger vi med en låsepistol eller en slynge gennem brevsprækken. Denne oplukningsform er nænsom og skader ikke hverken lås eller cylinder på nogen måde, således at den eksisterende nøgle der passer til låsen stadig kan anvendes. Det er dog ikke alle låse/døre, hvor denne metode kan anvendes.

Hvis låsen skal bores op, vil det altid blive gjort så skånsomt som muligt. Når vi bagefter har skiftet det som blev boret op vil det ikke være muligt at se at vi har været der.

Gyldigt ID skal fremvises

I forbindelse med oplukning SKAL du både fremvise gyldigt ID med billede og dit sygesikringskort der knytter dig til den adresse du ønsker lukket op til.

Ligger dit ID med billede og sygesikringskort inde på adressen foretager vi en konkret vurdering af situationen inden vi evt. laver en oplukning. Vi søger dit navn og adresse via offentligt tilgængelige kanaler og taler med en nabo eller lignende for at få verificeret dine oplysninger. Hvis vi vælger at lave en oplukning og du mod forventning ikke har de relevante dokumenter på adressen vil politiet altid blive kontaktet.

Samarbejde med myndighederne

Låsesmeden Nordsjælland samarbejder med relevante myndigheder, herunder politiet, når vi skal have bekræftet at du er den du udgiver dig for. På den måde er vi sikre på at du gerne må lukkes ind hvor du ønsker det.

Oplukninger betales altid på stedet – enten kontant eller med Dankort/kreditkort.

Låsesmeden Nordsjælland

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

​Se rutevejledning

CVR: 27134769

Besøg vores Facebook  fb

Åbningstider

Døgnvagt​

Ring til Låsesmeden Nordsjælland

82 82 05 05

Send os en e-mail: martin@laasop.dk