Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LÅSESMEDEN NORDSJÆLLAND – TROVÆRDIG LÅSESMED I VEDBÆK

Vedbæk er et af de steder i Danmark, hvor gennemsnits indkomsten er højest. Det betyder, at der er nogle bemærkelsesværdige villaer, som mange indbrudstyve kunne finde interessante. Er uheldet ude hos dig, så kan vi typisk være fremme indenfor 20 minutter, når du har akut brug for hjælp. Vi hjælper dig uanset hvad tid på døgnet det er. Vi har nemlig døgnvagt på låseservice i Vedbæk, så vi er altid lige i nærheden.

Vi er din lokale låsesmed i Vedbæk og vi tilbyder alle former for låseservice. Det er lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Vi gør alt for at tilpasse os til dine behov, så derfor laver vi også specialfremstillede sikringsløsninger, så de passer lige netop til dig.

PRISER PÅ LÅSESMED I VEDBÆK

Har du brug for en billig låsesmed i Vedbæk, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores nøgleord er sikkerhed, kvalitet og service. Derfor får du det bedste resultat, når du bruger os.

Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme i Vedbæk og vi står klar til at hjælpe dig. Du får altid en fast pris på vores arbejde uanset om det er dag, aften eller i weekenden. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om kedelige ekstra regninger efterfølgende.

Kontakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Vedligeholdelse af låsen for at undgå indbrud

Nordsjælland har i længere tid været det sted, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem. Sikker og professionel låseservice har dog været med til at vende denne statistik, som nu viser at antallet af indbrud falder i Nordsjælland. Du kan derfor være på forkant og sikre dit hjem ved at få et tjek af din lås af din lokale låsesmed.

Vi kører først, når dit hjem er helt sikret!

Hvis du har låst dig ude, så skal du ikke tøve med at kontakte os. En oplukning tager ofte kun få minutter. Det samme gælder en omkodning af en enkelt lås. Hvis du skal have omkodet flere låse, så tager det lidt længere tid. Vi kører først igen, når dine låse i hjemmet er sikret. Du kan altid kontakte os for at høre om muligheder for at omkode en eller alle dine låse til én og samme lås. Hvis du får omkodet dine låse, så får du samlet alle dine nøgler til dit hjem til blot en nøgle. Det betyder ikke noget, hvilke låse du har monteret i dag. Vi kan reparere eller udskifte uanset hvilke låse du har i forvejen. Hos os er det kvalitet fremfor alt. Derfor arbejder vi kun med kvalitetsprodukter i den bedste sikkerhedsklasse.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden, men du kan også ringe til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skrive til martin@laasop.dk

Låsesmeden Nordsjælland

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

​Se rutevejledning

CVR: 27134769

Besøg vores Facebook  fb

Åbningstider

Døgnvagt​

Ring til Låsesmeden Nordsjælland

82 82 05 05

Send os en e-mail: martin@laasop.dk