Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LÅSESMEDEN NORDSJÆLLAND – TROVÆRDIG LÅSESMED I NIVÅ

Nivå er en voksende by i Fredensborg kommune. Når byer vokser, så vokser antallet af indbrud typisk også. Hvis uheldet er ude hos dig, så kan vi typisk være fremme indenfor 20 minutter, når du har akut brug for hjælp. Vi er altid klar til at hjælpe dig uanset hvad tid på døgnet det er. Vi har nemlig døgnvagt på låseservice i Nivå, så vi er altid lige i nærheden.

Vi er din lokale låsesmed i Nivå og vi tilbyder alle former for låseservice lige fra oplukning af døre til omkodning og udskiftning af låse. Vi laver også specialfremstillede sikringsløsninger, som passer lige præcis til dig og dine behov.

PRISER PÅ LÅSESMED I NIVÅ

Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en billig låsesmed i Nivå. Vores nøgleord er kvalitet, sikkerhed og service. Derfor er du sikret et godt resultat, når du bruger os.

Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme i Nivå og vi står klar til at hjælpe dig. Du får altid en fast pris på vores arbejde uanset om det er dag, aften eller i weekenden.

Kontakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Vedligeholdelse af låsen for at undgå indbrud

Hele Nordsjælland har i længere tid være en del af en statistik, som viser at Nordsjælland er stedet, hvor der har været begået flest indbrud i private hjem. Sikker og professionel låseservice har dog været med til at vende denne statistik, som nu viser at antallet af indbrud falder i Nordsjælland. Du kan derfor sikre dit hjem ved at få et tjek af din lås af din lokale låsesmed.

Vi kører først, når dit hjem er helt sikret!

Er du låst ude? En oplukning tager ofte kun tager få minutter. Det samme gælder en omkodning af en enkelt lås. Hvis du skal have omkodet flere låse, så tager det lidt længere tid. Vi kører først, når dit hjem er helt sikret. Du kan altid kontakte os for at høre om muligheden for at omkode en eller alle dine låse til én og samme lås. På den måde får du samlet alle dine nøgler til dit hjem til blot en nøgle. Det betyder ikke noget, hvilke låse du har monteret i dag. Vi kan reparere eller udskifte uanset hvilke låse du har i forvejen. Vi sætter kvalitet i højsædet og går altid ind for at sikkerheden er i top.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden, men du kan også ringe til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skrive til martin@laasop.dk

Låsesmeden Nordsjælland

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

​Se rutevejledning

CVR: 27134769

Besøg vores Facebook  fb

Åbningstider

Døgnvagt​

Ring til Låsesmeden Nordsjælland

82 82 05 05

Send os en e-mail: martin@laasop.dk