Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LÅSESMED HOLTE – GOD OG TROVÆRDIG, LÅSESMEDEN NORDSJÆLLAND

Da Holte overvejende består af villakvarterer og kun ligger 20 km fra København Centrum, så er husene i Holte også ofte udsat for indbrud. Hvis uheldet er ude, så brug din lokale låsesmed i Holte. Vores låsesmede er autoriserede og står altid klar til at hjælpe dig. Vi har døgnvagt på låseservice i Holte, så vi rykker hurtigt ud. Vi kan typisk være ved dig indenfor 20 minutter, hvis du har akut brug for hjælp. Vi er nemlig altid lige i nærheden og står klar til at hjælpe dig året rundt. Dette gælder også, hvis du har smækket bilnøglen inde.

Vi udfører alle former for låseservice og tilpasser os efter netop dine behov. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe dig med alt lige fra omkodning og udskiftning af låse til oplukning af døre og mange andre områder indenfor sikringsløsninger.

PRISER PÅ LÅSESMED I HOLTE

Vi mener, at det godt kan lade sig gøre at levere en professionel låseservice i Nordsjælland uden at det behøver at koste en formue. Hvis du har brug for en billig låsesmed i Holte, så tøv ikke med at kontakte os.

Du får altid fast pris på vores låsesmedsarbejde i Holte både dag, aften og weekend. Priserne er altid opgivet inkl. Moms. Der kommer altså ingen uforudsete udgifter. Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Holte, så du kan trygt kontakte os.

Kontakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Vedligeholdelse af låsen for at undgå indbrud

Hele Nordsjælland har været det sted, at der er blevet begået flest indbrud i private hjem. Sikker og professionel låseservice har dog været med til at vende denne statistik, som nu viser at antallet af indbrud falder.

Vi kører først, når dit hjem er helt sikret!

Hvis du er låst ude, så husk på at en oplukning ofte kun tager få minutter. Det samme gælder en omkodning af en enkelt lås. Skal du have omkodet flere låse, så tager det dog lidt længere tid. Vi kører først, når dit hjem er helt sikret. Du kan høre om muligheder for at omkode en eller flere af dine låse til én og samme lås. Vi kan reparere eller udskifte lås uanset hvilke låse du har monteret i dag. Vi sætter altid kvalitet i højsædet og går altid ind for at sikkerheden er i top.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden, men du kan også ringe til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skrive til martin@laasop.dk

Låsesmeden Nordsjælland

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

​Se rutevejledning

CVR: 27134769

Besøg vores Facebook  fb

Åbningstider

Døgnvagt​

Ring til Låsesmeden Nordsjælland

82 82 05 05

Send os en e-mail: martin@laasop.dk