Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Låsesmed Hillerød – Låsesmeden Nordsjælland

Lokal låsesmed i Hillerød, brug Låsesmeden Nordsjælland. Vi er autoriserede låsesmed og altid lige i nærheden af dig. Vi tilbyder døgnvagt på låseservice i Hillerød og omegn, så skullle du få brug for hjælp, er vi altid lige i nærheden. Typisk vil din lokale låsesmed være fremme hos dig indenfor 20 minutter, og altid hvis du har akut brug for hjælp. Driller bildøren eller har du være så uheldig at have smækket bilnøglen inde, kan vi også hjælpe, da vi er en specialiseret autolåsesmed

Din lokale låsesmed udfører alle former for låseservice, lige fra oplukning af døre, hvis du har været så uheldig at låse dig ude til​omkodning af låse, udskiftning af låse og opsætning komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, der er tilpasset lige præcis dine behov.

Priser på låsesmed i Hillerød

Vi tror på, at låseservice kan leveres nemt og enkelt i Hillerød, uden at det behøver koster en bondegård. Tag fat i os i dag, hvis du har brug for en billig låsesmed i Hillerød.

Du får en fast pris på låsesmedsarbejde i Hillerød, i dagtimerne, aften og i weekenden. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms. Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Hillerød, og vores lokale låsesmed er altid lige i nærheden, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt Låsesmeden Nordsjælland på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Vedligehold låsen og undgå indbrud

Hillerød har ligesom resten af Nordsjælland i lang tid haft en kedelig Danmarksrekord i antallet af indbrud i privatejendomme. Kontakt os for at forebygge indbrud, og undgå at blive en del af den kedelige statistik.

De seneste tal over indbrud viser heldigvis, at antallet af indbrud er faldet markant for både private og erhverv. Her spiller sikker og professionel låseservice i Hillerød en stor betydning.

Vi sikrer dit hjem 100%! – Låseservice du altid kan regne med

Er du låst ude? Husk på at en oplukning ofte kun tager få minutter. Ligeledes tager det heller ikke lang tid hvis du skal have omkodet en lås – skal du have omkodet flere låse, tager det naturligvis lidt længere tid og vi giver et tilbud herpå. Vi kører altid først, når dit hjem er sikret! Ring til os og få en snak om mulighederne om at omkode en eller alle dine låse til én og samme lås. Ligemeget hvilken låse du har monteret i dag, har vi mulighed for at reparere eller udskifte den. Vi går ind for at sikkerheden er i top, og fører derfor kun kvalitetsprodukter i høj sikkerhedsklasse.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden, men du kan også ringe til os for en uforpligtende snak på 8282 0505 eller skriv til martin@laasop.dk

Låsesmeden Nordsjælland

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

​Se rutevejledning

CVR: 27134769

Besøg vores Facebook  fb

Åbningstider

Døgnvagt​

Ring til Låsesmeden Nordsjælland

82 82 05 05

Send os en e-mail: martin@laasop.dk