Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LÅSESMED GILLELEJE – LÅSESMEDEN NORDSJÆLLAND

Lokal låsesmed i Gilleleje, Låsesmeden Nordsjælland. Vi hjælper kunder i hele Nordsjælland og er autoriseret låsesmed. Skulle der opstå et akut problem, er vi altid lige i nærheden af dig. Vi tilbyder døgnvagt på låseservice i Gilleleje og omegn. Vi vil typisk være fremme hos dig indenfor 20 minutter og vil fungere som din lokale låsesmed. Har du problemer med bildøren eller har du ved en fejl smækket bilnøglen inde, kan vi også hjælpe dig med at komme ind i bilen, da vi er en specialiseret autolåsesmed.

Vi udfører alle former for låseservice, lige fra oplukning af døre, hvis du har været uheldig at låse dig ude, til​omkodning af låse, udskiftning af låse og opsætning af komplette, specialfremstillede sikringsløsninger, der er tilpasset lige præcis dine behov. Kort sagt så håndterer vi alle former for låseservice opgaver i dit lokalområde.

PRISER PÅ LÅSESMED I GILLELEJE

Låseservice kan leveres nemt og enkelt i Gilleleje uden, at det behøver at koste en formue. Tøv ikke med at tage fat i os i dag, hvis du har brug for en billig låsesmed i Gilleleje.

Vi giver dig en fast pris på låsesmedsarbejde i Gilleleje både i dagtimerne, aften og weekenden. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms, du kan læse mere om priser her. Vi har mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Gilleleje og vores lokale låsesmed er altid lige i nærheden, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt os nu på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Regelmæssigt låseservice er med til at holde tyven ude

Gilleleje har sammen med resten af Nordsjælland i lang tid haft en kedelig Danmarksrekord i antallet af indbrud i privatejendomme. Kontakt os for at forebygge indbrud og undgå at blive en del af den kedelige statistik. De seneste tal over indbrud viser heldigvis, at antallet af indbrud er faldet markant for både private og erhverv. Her har sikker og professionel låseservice i Gilleleje en stor betydning.

VI HJÆLPER MED AT SIKRE DIT HJEM –
LÅSESERVICE DU ALTID KAN REGNE MED

Har du været uheldig at låse dig ude? Vi hjælper dig med at komme ind. Hvis det er nødvendigt, kan vi også hjælpe med at få omkodet låsen, hvilket hurtigt er overstået. Hvis du skal have omkodet flere låse, tager det naturligvis lidt længere tid og vi giver et tilbud herpå. Alt fungerer altid inden vi kører, så dit hjem er sikret! Ring til os og få en snak om mulighederne for at omkode en eller flere af dine låse. Ligemeget hvilke låse du har monteret i dag, har vi mulighed for at reparere eller udskifte den. Sikkerheden skal være i top og vi arbejder kun med kvalitetsprodukter i den bedste sikkerhedsklasse.

Husk at vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden, men ring gerne til os for en uforpligtende snak på 8282 0505​ eller skriv til martin@laasop.dk

Låsesmeden Nordsjælland

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

​Se rutevejledning

CVR: 27134769

Besøg vores Facebook  fb

Åbningstider

Døgnvagt​

Ring til Låsesmeden Nordsjælland

82 82 05 05

Send os en e-mail: martin@laasop.dk