Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

LÅSESMED BIRKERØD – LÅSESMEDEN NORDSJÆLLAND

Vi, din lokale låsesmed i Birkerød på Nordsjælland. Vi har kunder i hele Nordsjælland og er en autoriseret låsesmed. Hvis der skulle opstå et akut problem, er vi altid lige i nærheden af dig og vi er aldrig længere væk end et telefon opkald. I Birkerød og omegn har vi døgnvagt på låseservice og vil typisk være fremme hos dig indenfor 20-30 minutter. Udover låseservice til boliger og villaer, så er vi også specialiseret autolåsesmed. Det betyder for dig, at hvis du har problemer med bildøren eller ved en fejl smækket bilnøglen inde, så kan vi også hjælpe dig med det.

Låsesmeden Nordsjælland er din primære låsesmed i Birkerød og udfører alle former for låsesmedsopgaver. Dette er lige fra oplukning af døre,​omkodning af låse, udskiftning af låse og opsætning af komplette, specialfremstillede sikringsløsninger. Alle vores løsninger er tilpasset lige præcis dine behov. Vi står for låseservice opgaver i dit lokalområde.

LOKAL LÅSESMED I BIRKERØD – PRISER

Som i vores andre byer mener vi, at låseservice kan leveres nemt og enkelt i Birkerød. Se alle byer her. Kontakt os her på siden eller ring til os, hvis du har brug for en billig låsesmed i Birkerød.

Du får altid et uforpligtende tilbud på opgaven inden vi går igang. Ligeledes har vi fast pris på låsesmedsarbejde i Birkerød i dagtimerne, aften og weekenden. Alle vores priser er altid opgivet inkl. moms, du kan læse mere om vores priser her. Vi udfører flere former for låsesmede opgaver og har bl.a. mange års erfaring med at servicere ejendomme og villaer i Birkerød.

Kontakt os nu på tlf. 8282 0505 eller martin@laasop.dk – vi er på arbejde lige nu!

Undgå indbrud med professionel låseservice

Desværre har Birkerød, sammen med resten af Nordsjælland, en kedelig Danmarksrekord i antallet af indbrud i privatejendomme. Dette kan laves om ved at forebygge indbrud ved at sikre låsene i boligen, som vi gerne hjælper med. Heldigvis er antallet af indbrud i de seneste par år faldet markant for både private og erhverv.

PROFESSIONEL LÅSESMED DU ALTID KAN REGNE MED

Vi hjælper dig med at komme ind, hvis du er uheldig at låse dig ude. Ligeledes kan vi være behjælpelige med at få omkodet låsen, hvilket ikke tager lang tid. Hvis du skal have omkodet flere låse, tager det naturligvis lidt længere tid og vi giver et tilbud herpå. Vi kører altid først når alt virker og fungerer, så du er sikker på, at dit hjem er 100% sikret! Kontakt os og hør mulighederne for at omkode en eller flere af dine låse. Det er vigtigt at sikkerheden er i top, og derfor arbejder vi kun med kvalitetsprodukter i den bedste sikkerhedsklasse.

Vi udfører alle former for låseservice, som du kan se her på hjemmesiden, men ring gerne til os for en uforpligtende snak på 8282 0505​eller skriv til martin@laasop.dk

Låsesmeden Nordsjælland

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

​Se rutevejledning

CVR: 27134769

Besøg vores Facebook  fb

Åbningstider

Døgnvagt​

Ring til Låsesmeden Nordsjælland

82 82 05 05

Send os en e-mail: martin@laasop.dk